Meerdere kolommen (Layout Box)

Wanneer je meerdere velden (meer dan twee) naast elkaar wilt plaatsen kun je het element Layout Box toevoegen. Hieronder een voorbeeld afbeelding.

Afbeelding 1

Stap 1: Toevoegen

1. Ga naar het overzicht van Besturingselementen van het Webformulier
  2. Bij het veld Nieuw besturingselement kun je een naam invullen voor de kolom en bij Type dien je Layout Box te selecteren.
  3. Klik op Toevoegen
  4. Klik op Bewerken en selecteer Equal Width bij Uitlijnen
  5. Klik op Component opslaan

Stap 2: Indeling

Na het toevoegen dien je de velden onder de Layout Box te plaatsen. De velden kunnen verplaatst worden door met het icoon  te slepen naar de juiste locatie. Zie ook afbeelding 2 als voorbeeld. Na het slepen dien je onderaan op Opslaan te klikken.

Afbeelding 2