Anchor-links (interne links)

Als u een interne link wilt maken naar belangrijke gebieden in uw nieuwsbrief (vaak anchor-links genoemd), kunt u overwegen een inhoudsopgave aan uw nieuwsbrief toe te voegen. Dit is een geavanceerde functionaliteit.

Stappen

Stap 1

Klik op Bewerk in WYSIWYG onder het tabje Ga naar geavanceerde bewerkmodus.

Afbeelding 1: Bewerken in WYSIWYG

Stap 2: Anchor
Het belangrijke gebied in de campagne een naam geven.

1. Plaats de cursor bij een titel
  2. Klik op het icoon
  3. Vul bij het veld Naam interne link een waarde in (zie afbeelding 2)
    - Deze waarde is niet voor bezoekers zichtbaar
    - Gebruik alleen kleine letters
    - Gebruik in plaats van "spaties" koppeling streepjes, bijvoorbeeld: link-naar-titel

Afbeelding 2: Voorbeeld interne link

Afbeelding 3: Na het toepassen van een interne link

Stap 3: Link
De link maken naar het belangrijke gebied in de campagne.

1. Markeer de tekst waarvan u een link wilt maken en klik op Link .
  2. Selecteer bij Linktype de optie Interne link in pagina
  3. Selecteer bij Op naam interne link dezelfde waarde als bij stap 2 (zie afbeelding 4)
  4. Klik op Ok

Afbeelding 4: Voorbeeld selecteren link

Afbeelding 5: Na het toepassen van een link