Compatibiliteitsweergave Internet Explorer

Soms worden websites niet weergegeven zoals u verwacht. Afbeeldingen verschijnen niet, menu's staan op de verkeerde plaats en tekst lijkt door elkaar te staan. Dit kan worden veroorzaakt door een compatibiliteitsprobleem tussen Internet Explorer en de website die u bezoekt. Soms kan dit worden verholpen door de site toe te voegen aan uw compatibiliteitsweergavelijst.

Stappen

1. Klik op het tandwiel-icoon (Extra) rechtsboven in het scherm; deze vindt u naast het huis- (Startpagina) en ster- (Favorieten) icoon (afbeelding 1)
  2. Klik in het menu op de optie "Instellingen voor compatibiliteitsweergave"
  3. Er verschijnt nu een nieuw scherm met een regel voor een tekstveld en een groot vlak. Vul bij het tekstveld de domeinnaam in die u met Compatibiliteitsweergave wilt bekijken. (afbeelding 2)
  4. Klik hierna op de knop Toevoegen. Controleer of de domeinnaam nu wordt getoond in het grote vlak. Dit is de lijst met domeinnamen die met Compatibiliteitsweergave zullen worden getoond.
  5. Klik hierna op de knop Sluiten. Alle pagina's op de opgegeven domeinnaam (of domeinnamen) zullen met de Compatibiliteitsweergave worden getoond.

Afbeelding 1

Afbeelding 2