Instellingen

Onder instellingen kunt u uw eigen bedrijfsprofiel plaatsen, gebruikers aanmaken en rechten toekennen aan uw gebruikers. Daarnaast kunt u bij “geblokkeerde adressen” aangeven naar welke adressen u geen email naartoe kunt sturen. Deze lijst bevat adressen van personen die aan hebben gegeven uw nieuwsbrief niet langer te willen ontvangen (opt-out), het hebben gerapporteerd als spam of op een andere manier hebben geklaagd. Emailadressen, domeinen of generieke prefixen (zoals info@, verkoop@) in deze lijst zullen automatisch worden verwijderd tijdens het versturen en zullen dus geen email van u ontvangen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk