Dashboard

Als u bent ingelogd, komt u terecht op het dashboard. Hier vindt u alles terug over het aantal e-mails dat u heeft verzonden en uw activiteiten van de afgelopen 3 maanden.

Op het dashboard vindt u verschillende statistieken. Door op het drop down menu te klikken, kunt u statistieken inzien van vooraf ingestelde periodes.

De statistieken tonen het percentage van abonnees dat uw mailing hebben geopend,  ergens op geklikt hebben, het percentage dat uw mailing bij een abonnee in de spamfilter terecht is gekomen en hoe vaak de mail niet is aangekomen bij uw abonnees (bounce). 

Note: Het dashboard toont u het aantal unieke kliks van alle links in een mailing. Het weergegeven percentage is het aantal unieke abonnees die op ten minste 1 link hebben geklikt. In het gedetailleerde overzicht van een campagne is het aantal unieke abonnees die op een bepaalde link hebben geklikt weergegeven.

Het aantal abonnees die u in een bepaalde maand een maling hebt verzonden afgezet tegen het maximum aantal abonnees die u volgens contract mag mailen, staat vermeld bij “Contact limit”. Het Totaal aantal verzonden mails in een bepaalde maand vindt u terug bij “Monthly mailing limit”.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk