Abonnees uitschrijven of verwijderen

Abonnees uitschrijven

Abonnees kunnen er voor kiezen om zich af te melden van uw contactlijst. Ze kunnen dit doen door het formulier op uw website te gebruiken, die ze kunnen bereiken via de afmeldlink in de e-mail. U kunt dit ook handmatig voor uw abonnees doen.

Één abonnees uitschrijven

Om een abonnee handmatig af te melden gaat u naar uw contactlijst en klikt u op “Beheer abonnees” in het linkermenu. Om een abonnee af te melden klikt u op “Schrijf de abonnees uit”, als u slechts 1 abonnee wilt uitschrijven kan dat door p het e-mailadres te klikken. Het verwijderen van een e-mailadres is permanent.

Meerdere abonnees tegelijkertijd uitschrijven

Om meerdere abonnees tegelijkertijd af te melden, klikt u op “Schrijf de abonnees uit” en vult u de e-mailadressen in die u wilt afmelden. U ziet een bevestiging als het proces afgerond is.

Abonnees verwijderen

Uitschrijven staat niet gelijk aan het verwijderen van abonnees. Om abonnees te verwijderen klikt u op “Verwijder abonnees” Houdt er wel rekening mee dat als u abonnees verwijderd, alle informatie uit de database verloren is.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk