Contacten toevoegen / importeren

Met Snelmailer heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren uw bestaande contacten te importeren. Ga naar het tabblad “Contactlijsten” en klik op de gewenste contactlijst. Klik vervolgens op “Contacten toevoegen” in het linker menu. U word gevraagd of u toestemming van de ontvanger heeft om deze persoon aan de lijst toe te voegen. Klik op de checkbox en ga naar de volgende stap.

Een enkel adres aan uw lijst toevoegen

Als u één enkel adres aan uw contactlijst wilt toevoegen dan wordt u gevraagd of u toestemming heeft van de ontvanger(s) om ze toe te voegen aan de lijst. Vink de checkbox aan (zie afbeelding hieronder) en ga naar de volgende stap.

Klik op handmatig toevoegen in het linker menu en vul het e-mailadres in dat u aan uw contactlijst wilt toevoegen. Als u persoonlijke velden in uw lijst heeft worden deze hier weergegeven. Als de ontvanger succesvol is toegevoegd dan kunt u deze terugvinden in bij actieve abonnees in uw contactlijst.

Importeren

Heeft u uw bestaande contacten al in een .CSV of .XLS bestand staan dan kunt u dit bestand ook in één keer uploaden. Selecteer de Via een CSV bestand of Excel optie en klik vervolgens op “Bestand kiezen” en kies een bestand op uw computer.

U  ontvangt een melding als het uploadproces afgerond is. Vervolgens wordt aan u gevraagd of u de bestaande velden van uw .CSV of .XLS bestand wilt behouden.  U kunt deze velden binnen Snelmailer anders benoemen of de huidige benaming behouden. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk