Menu's

Menu: Structuur - Menu's

In dit onderdeel kunt u zien welke menu’s er op dit moment beschikbaar zijn, en u kunt nieuwe menu’s toevoegen of bestaande menu’s bewerken. 

Menu’s weergeven & bewerken

In het overzicht bij Menu’s weergeven kunt u een overzicht zien van de op dit moment beschikbare menu’s.

Om een van de menu’s te bewerken klikt u ‘Links weergeven

Om vervolgens de menu-onderdelen te verplaatsen klikt en sleept u deze met het  in de kolom  Menu-item naar een nieuwe positie in de lijst. (U klikt en sleept het blok door met de muis op  te klikken, vast te houden en de muis te verplaatsen.) Wijzigingen worden pas opgeslagen wanneer u de knop ‘Instellingen Opslaan’ onderaan de pagina aanklikt.

U kunt een pagina wel of niet in het menu laten zien door het vinkje bij ‘Ingeschakeld’ aan of uit te vinken. Wanneer het vinkje is aangeklikt, zal de pagina worden getoond in het menu. Wanneer u vinkjes heeft aangepast, vergeet dan niet onderin op ‘Instellingen opslaan’ te drukken.

Als u een menu item wilt bewerken kunt u achter het menu item drukken op ‘Bewerken’

Link toevoegen

U kunt een link toevoegen door op Link toevoegen te klikken. U kunt vervolgens op deze pagina de velden invullen waarmee u de link kunt toevoegen. Echter raden we aan om een link toe te voegen vanuit het bewerken van een pagina. Onderin het bewerken van een pagina bij Menu-instellingen kunt u de pagina toevoegen aan het menu. Klik hier voor meer informatie. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk