Blokken

Menu: Structuur - Blokken

Uw website bestaat uit verschillende delen, deze delen kunnen opgedeeld worden in speciale containers, bijvoorbeeld de header (bovenkant van de pagina) middenstuk, zijkant en footer (onderkant van de website). In een dergelijke container kunt u een blok plaatsen.

Hieronder een voorbeeld van de mogelijke blokken:

Bewerken van een blok

1. Klik op instellen
  2. U kunt de Blokinhoud aanpassen (Bloktitel en Blokbeschrijving hoeft u niet te bewerken
  3. Na het bewerken dient u op Blok opslaan te klikken onderaan de pagina.