SSL-beveiligingscertificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een gecodeerde verbinding tussen de server en zijn bezoeker. Hiermee worden de gegevens die over het internet worden verstuurd, versleuteld. Daarmee worden, indien er ooit iets onderschept wordt door hackers, berichten niet leesbaar gemaakt.

Een bericht zoals bijvoorbeeld “Hallo, hoe gaat het?” wordt dan (*!#^##&&!9(*9128((2 (om het te visualiseren).

Naast deze beveiliging toon je ook bij Google aan dat je nét wat meer doet dan de ander. En dat promoot Google door een betere vindbaarheid binnen de zoekmachine.